2019 İlkbahar Yaz koleksiyonundan ilk müjdeler geliyor: adidas Originals & Have a Good Time

Bugüne kadar gerçekleştirdiği iş birlikleri ile farklı coğrafyaların sokak stil ve kültürüne dokunmayı başaran adidas Originals’ın Japonya çıkışlı yeni nesil markası ‘Have a Good Time’ ile ortak hazırladığı, dün satışa çıkan yeni kapsül koleksiyon dinamik sokak stillerinin başkenti Tokyo’nun zengin ilhamını şimdinin ve geçmişin rahatlığa olan sevdasıyla birleştiriyor.

adidas Originals&Have a Good Time (1)

Have a Good Time: arzu nesnelerinden moda tasarımlarına
‘Have a Good Time’ markasının yolculuğu 2010 yılında Tokyo’nun Shirogane kentinde bulunan THE LAST GALLERY’nin 2. katında başladı. Kitap, dergi, tasarım ve sanat işlerinin yanı sıra dünyanın dört bir yanından toplanan özel, nadir objelerin sergilendiği galerinin kapsama alanına bir süre sonra sürekli yenilenen bir moda koleksiyonu da eklendi. Tokyo sokak modasının öncüleri arasına yerleşen markanın Türkçe’ye ‘‘iyi vakit geçir’’ olarak çevirebileceğimiz ismi aynı zamanda kutladığı yaşam stiline ve vizyonunun da bir simgesi.

adidas Originals&Have a Good Time (3)

90’lar tasarımlarının ilhamı günümüzün konforuyla birleşiyor
adidas Originals ile Have a Good Time arasındaki iş birliği, Tokyo sokak stilinin lokomotiflerinden olan bu markanın başlangıç noktasına da sadık kalarak şekillendirildi. adidas’ın 90’lı yıllardaki üretim vizyonuyla uyumlu bir ortak zemin üzerine inşa edilen koleksiyonun ortaya koyduğu tasarımlara ise sportif parçalarla tamamlanan, grafik ağırlıklı bir estetik hakim.

2019 İlkbahar / Yaz sezonunun ilk iş birliklerinden biri olarak sunulan koleksiyonun göze çarpan ilk detayları mavi çerçeveli ‘Have a Good time’ ve adidas’ın ikonik Trefoil logosu. İli logo kollarında üç bandın yer aldığı tişörtler, 90’ların futbol formalarından esinlenerek tasarlanan forma tişörtler, kadife eşofman takımları ve Arjantin futbol takımının berrak mavi renginden esinlenerek üretilen sweatshirtler gibi koleksiyonun farklı parçalarında karşımıza çıkıyor.

adidas Originals&Have a Good Time (7)

Superstar ve Gazelle Super özel detaylarla yeniden karşınızda
Kapsülün tamamlayıcı parçaları ise koleksiyon için yeniden hayal edilen özel detaylarıyla adidas’ın ikonik iki ayakkabı modeli: Run DMC ile özdeşleştirdiğimiz, ‘ikonik ‘shelltoe’’ tasarımıyla klasikler arasında önemli bir yeri olan basketbol ayakkabısı Superstar ve tüm zamanların favorileri arasında yer alan Gazelle Super. Her iki modelde de ayakkabının yan yüzüne lazerle işlenen SS19 logosu, bilek ve çorap astarlarında yer alan ‘Have a Trefoil’ yazıları gibi adidas Originals x Have a Good Time iş birliğine özel detaylar bulunuyor.

adidas x Have a Good Time kapsül koleksiyonun parçalarını aşağıdaki görsellerden inceleyebilirsiniz. Ürünlerin online satış sayfasına gitmek isteyenleri ise buraya alalım.