KONSER: light motiv

Bossa nova sularında dolanan yeni EP’si Geçen Günler Düşen Yapraklar Gibi ile bu aralar kulaklarını sık sık çınlattığımız light motiv, Bant Mag. Havuz / Bina’da konuğumuz oluyor. 7 Mayıs Çarşamba akşamı %100 Müzik katkılarıyla gerçekleşecek konsere katılım ücretsiz.

light motiv, 2019 ortalarında İzmir’de Sarp Öztürk tarafından temelleri atılmış bağımsız bir dream-pop / indie rock projesi. Geçtiğimiz yıl KOY isimli bir EP yayımladıktan sonra birçok konser veren grup, bu sene mart ayında Baquinho D’algana adlı “ikiz kardeşiyle” kaydettiği Geçen Günler Düşen Yapraklar Gibi adlı, bossa nova etkileri taşıyan EP’siyle müziğinin sınırlarını biraz daha genişletmek istediğinin sinyallerini vermeye, üretmeye ve yeni soundlar aramaya devam ediyor. 

light motiv, 7 Mayıs akşamı Bina’nın çatı katında gerçekleşecek konserde her iki EP’de yer alan parçalarını akustik versiyonları ile hazırlanmış minimal bir set ile seslendirecek.

Kapı açılış: 20.30
Katılım ücretsiz – Kapasite 50 kişiyle sınırlı
.

(Etkinliğe göz at: https://bantmag.com/konser-light-motiv-7-mayis)&location=Bina, Caferağa Mahallesi, Kadife Sk. No:26, 34710 Kadıköy, İstanbul, Türkiye&trp=false&ctz=Europe/Istanbul&sprop=website:https://bantmag.com">Google Takvime Ekle

Bina

Adres:
Caferağa Mahallesi, Kadife Sk. No:26, 34710 Kadıköy
İstanbul
Türkiye
Telefon:
+902163308466
Web Sitesi:
https://www.instagram.com/bina.moda/