"20,000 Leagues Under the Sea"nin film uyarlamasını Bryan Singer yönetecek

Jules Verne klasiği 20,000 Leagues Under the Sea (Denizler Altında 20.000 Fersah) bir kez daha sinemaya uyarlanıyor. Filmin yönetmen koltuğunda oturacak isim de belli oldu: The Usual Suspects, X-Men ve Jack The Giant Slayer gibi filmlerin yönetmeni Bryan Singer.

İlk kez 1954 yılında Walt Disney tarafından başrolde Kirk Douglas’la sinemaya uyarlanan Jules Verne romanı, iki dalda Oscar ödülü kazanmıştı. Geçtiğimiz yıllarda Disney, 20.000 Leagues Under the Sea romanını bir kez daha sinemaya uyarlamak üzere kolları sıvamış hatta filmin David Fincher tarafından çekileceğini duyurmuştu. Fakat söz konusu proje hiçbir zaman hayata geçmemişti.

Dün 50. yaşını kutlayan ünlü yönetmen, Instagram hesabından kendi doğum gününü kutladığı paylaşımında, bir sonraki filminin ne olacağını açıkladı. Çocukluğundan beri filmini çekmek istediği 20.000 Leagues Under the Sea filminin senaryosunun fotoğrafını paylaşan Singer, X-Men evrenine de veda etmiyor olduğunu, yoldaki film Apocalypse ve sonrası için epey heyecanlı olduğunu paylaşımında vurguladı.

https://instagram.com/p/7vV5B_RD1D/