2000 yılında çekilen Deftones belgeseli "Entertain Me" bu hafta yayınlanıyor

Andrew Bennett’in 2000 yılında çektiği fakat resmi olarak yayınlanmamış olan Deftones belgeseli Entertain Me, bundan önce kötü görüntü ve ses kalitesinin yer aldığı versiyonlarıyla internete sızmıştı. Sızdırılan videoları gördüğünü ve insanların filmi bu şekilde izlemesini istemediğini dile getiren yönetmen belgeselin önümüzdeki günlerde belgeselin yüksek kalite versiyonunun dijital formatta satışa çıkacağını açıkladı.

İlk olarak 26 Aralık 2015 tarihinde yayınlanacağı açıklanan belgesel için hazırlanan web sitesiyle ilgili yaşanan teknik aksaklıklar olduğunu belirten Bennett, söz konusu filmin bu hafta içerisinde satışa çıkacağını açıkladı. 10 Dolar’a download edilebilecek olan film için hazırlandığı tahmin edilen site entertainme.com

Deftones’un en yüksek satış rakamlarına ulaşan albümü olan White Pony‘nin yayınlandığı dönemde grup üyeleriyle yapılmış röportajlar ve grubun canlı performanslarından görüntülerin yer aldığı Entertain Menin DVD ve Blu-Ray gibi formatlarda da yayınlanması bekleniyor. Belgeselden yayınlanan yeni fragmanı aşağıda görebilirsiniz.

Son albümü Koi No Yokan‘ı 2012 yılında yayınlayan Deftones’un birçok müzik otoritesine göre en iyi albümü olan White Pony‘de yer alan ve vokallerde Chino Moreno’ya Tool ve A Perfect Circle’dan Maynard James Keenan’ın eşlik ettiği “Passenger” aşağıdan dinlenebilir.