2021 için nasıl bir ajanda istediğinizi biliyoruz

Türlü zorlukla geçen 2020’yi kapatmaya sanıyoruz ki hepimiz can atıyoruz. Ama hiçbir zaman enseyi karartma taraftarı olmadık. Zor zamanlarda ne kadar çok şey öğrenebildiğimizi, gözlerimizi ve zihnimizi neden her daim açık tutmamız gerektiğini bize defalarca kez hatırlattı 2020. Ve zamanın elbette ki ilham bulma, paylaşma, öğrenme, dayanışma, hayatı kutlama zamanı olduğunu da. 2021 isimli yeni başlangıcın eşiğindeyken, umutları birleştirerek büyütelim, yaratıcılığı kutlayalım, ilham havuzunu genişletmeyi ihmal etmeyelim, dostluklara sıkıca sarılalım, birbirimizi hep dinleyelim, diyoruz. Kadehler 2021 için havada.

Bir süredir gizliden gizliye size bir yeni yıl ajandası hazırlıyorduk. 2021 ile açacağınız yeni sayfalara bir katkı sunabilme fikri bizi çokça heyecanlandırdı. Anason İşleri Yayınları ile hayata geçirdiğimiz “Rakılı Ajanda 2021”, çok kısa süre sonra ulaşılabilir olacak. Buram buram rakı kokan genç ruhlu bir ajanda bu. Yeni sene ile ruhu yenilerken yanınızdan hiç ayrılmamayı, sizle hep bir şeyler paylaşmayı; rakılı sofralarınıza tat ve muhabbet katmayı umuyor.    

“Rakılı Ajanda 2021”de neler mi var? 

Sinemacı, oyuncu, tiyatrocu, müzisyen, DJ, yazar, çizer, fotoğrafçı, şef, stand-up’çı âlemlerinden heyecan verici üretimlerde bulunan 40’a yakın konuk; paylaşımları, iç dökmeleri ve rakılı tavsiyeleriyle yıl boyu yanınızda. 15’i aşkın konuk çizerin elinden çıkan göz kamaştırıcı hikâyelerle sayfaları çevirdikçe hayallere dalmak serbest. Öyle saatler harcamadan, bilmemnelere ihtiyaç duymadan, evinizde pratik rakı sofrası kurma zevkinize de ortak oluyor ajanda. Sofralarınıza (iyi anlamda) meze olurken, konuk müzisyenler de rakıya eşlikçi dinleme listelerini sizinle paylaşıyor. Dünya haritasından ve tarihten keşif yolculuklarına çıkmak da her daim zevkli olmuştur… Kısacası odağımız şaşmıyor. Umudu her daim diri tutuyoruz. Hoş geliyorsun 2021.

“Rakılı Ajanda 2021”in ön siparişleri buradan alınıyor.